青少年全民運動日 (All Sport One Day)

一天內七十多項運動選擇,費用全免!

70+ ACTIVITIES. ONE DAY. 100% FREE.

你有否曾經想參加一項運動但因不同原因而錯過?現在機會嚟啦!卡加利體育聯盟 (Sport Calgary) 將於六月十六日舉行「青少年全民運動日」,讓家長及子女提供機會嘗試不同體育運動。你嘅仔仔係柔道健兒但想試吓手球比賽?或者你嘅女女係乒乓波菁英,但對射箭活動感到興趣?無問題!

六月十六日,大家可以攜同子女 (六歲或以上),到以下全市十七個地點即時登記,參加你最喜愛的體育,一展運動細胞!
*最多參加兩項免費活動

CatrionaLeMayDoan_ASOD

兩屆冬運速滑金牌 Catriona Le May Doan (卡加利體育聯盟社區大使) 呼籲大家多做運動,參加全民運動日!

查詢卡加利體育聯盟: Facebook | Twitter | Instagram